perjantai 16. tammikuuta 2015

HK - Forbidden Super Hero (2013)Normaalisti arvostelen elokuvia ja sarjoja jotka ovat Suomessa striimattavana, ovat tulleet Suomen televisiosta tai ovat esitetty jollain pääkaupunkiseudun elokuva festivaalilla. Siksi on järkevää aloittaa suomenkieliset arvostelut elokuvalla, joka ei ole mitään näistä ja jota ei ole edes julkaistu Suomessa.

Kyosuke on teini poika, jonka isä on poliisi ja äiti domina. Kyosuke sai isältään uskon oikeudenmukaisuuteen ja heikkojen puolustamiseen. Ongelma on siinä, ettei hän pärjää tappeluissa. Kyosuken luokalle tulee uusi tyttö Aiko, johon Kyosuke rakastuu heti.

Pian tämän jälkeen Aiko joutuu rikollisten panttivangiksi. Kyosuke lähtee pelastamaan häntä. Naamiota etsiessään hän vetää vahingossa päähänsä naisten alushousut. Hän huomaa saavansa supervoimat ja hänestä tulee Hentai Kamen. Suora käännös uuden supersankarin nimelle on Perverssinaamio, mutta käytän sattuneesta syystä alkuperäistä nimeä jatkossa.

Hentai Kamenin voimat keskittyvät hänen jalkoväliinsä ja pukeutuninen on "hieman" normaalia riettaampaa. Normaalia nuoren miehen käytöstä siis. Kyosuke ei kuitenkaan halua olla perverssi. Hän taistelee vastaan, mutta halu puolustaa heikkoja saa hänet vetämään naisten alushousut päähänsä uudestaan ja uudestaan.

Elokuva perustuu Kyukyoku!! Hentai Kamen nimiseen mangaan. En tiedä miten paljon manga on ottanut vaikutteita Hämähäkkimiestä. Elokuvassa vaikutteita on ihan riittävästi.

Elokuva on yksi parhaista supersankarikomedioista, joita olen nähnyt. Tekijät ovat selvästi ymmärtäneet supersankaritarinoiden hengen. Äidin ylinäyttely ja Hentai Kamenin matkijan perverssiys menee ehkä hieman rajojen yli, mutta muuten tämä sopii kaikille hieman vanhemmille supersankareiden ystäville. Perverssinaamio olisi täydellinen suomenkielinen nimi tälle elokuvalle. Jos tuon niminen elokuva kiinnostaa, tässä on sinulle sopiva elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti